Мариновані помідори з горілкою

Читать на русском
Автор
Мариновані помідори з горілкою
  • 30 хв

    Приготування

  • 5

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Такі помідори – порятунок для господині. Швидке приготування, класичні спеції – неймовірний смак забезпечений.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

Червоні та бурі невеликі помідори миємо та вкладаємо у трилітрову банку.Готуємо маринад: у воду додаємо сіль, цукор, лавровий лист, часник, перець, гвоздику.Доводимо до кипіння, додаємо оцет та горілку.Гарячим розсолом заливаємо помідори у банках.Накриваємо кришками і стерилізуємо 15-20 хвилин, потім закочуємо, перевертаємо догори дном, остуджуємо.

Як зберігати

Зберігайте заготовки у темному прохолодному місці.
Смачного!