-
30 хв
Приготування
-
5
порцій
Такі помідори – порятунок для господині. Швидке приготування, класичні спеції – неймовірний смак забезпечений.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
7 ст.
-
2 ст. л.
-
4 ст. л.
-
3 шт.
-
2 зубчика
-
10 шт.
-
5 шт.
-
1 ст. л.
-
1 ст. л.
-
по вкусу
-
2,5 кг
Спосіб приготування
Червоні та бурі невеликі помідори миємо та вкладаємо у трилітрову банку.Готуємо маринад: у воду додаємо сіль, цукор, лавровий лист, часник, перець, гвоздику.Доводимо до кипіння, додаємо оцет та горілку.Гарячим розсолом заливаємо помідори у банках.Накриваємо кришками і стерилізуємо 15-20 хвилин, потім закочуємо, перевертаємо догори дном, остуджуємо.Як зберігати
Зберігайте заготовки у темному прохолодному місці.
Смачного!