-
5 хв
Приготування
-
4
порції
Варення, приготовлене з такої ягідки як жимолість, зберігає всі вітаміни і готується неймовірно швидко! Всього 5 хвилин і густі, ароматні ласощі готові!
Спосіб приготування
1. Ягоди жимолості промити і викласти в глибоку миску.
2. У посуд із ягодами додати цукор, перемішати.
3. Подрібнити ягоди занурювальним блендером.
4. Отриману масу поставити на вогонь і варити доти, доки цукор повністю не розчиниться.
5. Перелити готове варення у стерилізовані банки та закрити капроновими кришками.
Порада. Зберігати банки з варенням-п'ятихвилинкою за цим рецептом рекомендовано в холодному місці.
Як і з чим подавати
Подавати до чаю із тостами.
Смачного!