Нашвидкуруч: варення з жимолості "П'ятихвилинка"

Читать на русском
Автор
Нашвидкуруч: варення з жимолості "П'ятихвилинка"
  • 5 хв

    Приготування

  • 4

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Варення, приготовлене з такої ягідки як жимолість, зберігає всі вітаміни і готується неймовірно швидко! Всього 5 хвилин і густі, ароматні ласощі готові!

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

1. Ягоди жимолості промити і викласти в глибоку миску.
2. У посуд із ягодами додати цукор, перемішати.
3. Подрібнити ягоди занурювальним блендером.
4. Отриману масу поставити на вогонь і варити доти, доки цукор повністю не розчиниться.
5. Перелити готове варення у стерилізовані банки та закрити капроновими кришками.

Порада. Зберігати банки з варенням-п'ятихвилинкою за цим рецептом рекомендовано в холодному місці.

Як і з чим подавати

Подавати до чаю із тостами.

Смачного!