Класичні сирники на сковороді

Читать на русском
Автор
30
Класичні сирники на сковороді
  • 30 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 233 Ккал

    / 100 гр

Сирники є простою в приготуванні, смачною та ситною стравою. Як правило, господині готують їх на сніданок або на перекус, подають зі сметаною, варенням або згущеним молоком. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом цього десерту, який вийде навіть у новачка. Сирники виходять пишними, з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Сир розім`яти виделкою або перетерти через сито.

  2. img

    Вбити яйце, добре перемішати виделкою.

  3. Додати сіль та цукор, перемішати.

  4. Додати борошно, перемішати.

  5. Сформувати сирники, обваляти їх у борошні.

  6. Обсмажити по обидва боки на невеликому вогні до золотистості.

Такі сирнички можна подавати на сніданок, полуденок чи просто до чаю. Смачного!