Класичні сирники на сковороді

Читать на русском
Автор
3
  • 30 хв

    Приготування

  • 4

    порції

  • 233 Ккал

    / 100 гр

Сирники є простою в приготуванні, смачною та ситною стравою. Як правило, господині готують їх на сніданок або на перекус, подають зі сметаною, варенням або згущеним молоком. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом цього десерту, який вийде навіть у новачка. Сирники виходять пишними, з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Сир розім`яти виделкою або перетерти через сито.

  2. img

    Вбити яйце, добре перемішати виделкою.

  3. img

    Додати сіль та цукор, перемішати.

  4. img

    Додати борошно, перемішати.

  5. img

    Сформувати сирники, обваляти їх у борошні.

  6. img

    Обсмажити по обидва боки на невеликому вогні до золотистості.

Такі сирнички можна подавати на сніданок, полуденок чи просто до чаю. Смачного!