-
30 хв
Приготування
-
4
порції
-
233 Ккал
/ 100 гр
Сирники є простою в приготуванні, смачною та ситною стравою. Як правило, господині готують їх на сніданок або на перекус, подають зі сметаною, варенням або згущеним молоком. Сьогодні ми хочемо поділитися рецептом цього десерту, який вийде навіть у новачка. Сирники виходять пишними, з хрусткою скоринкою.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
300 гр
-
1 шт
-
за смаком
-
1 ст. л
-
3 ст. л
-
100 мл
Етапи приготування
-
Сир розім`яти виделкою або перетерти через сито.
-
Вбити яйце, добре перемішати виделкою.
-
Додати сіль та цукор, перемішати.
-
Додати борошно, перемішати.
-
Сформувати сирники, обваляти їх у борошні.
-
Обсмажити по обидва боки на невеликому вогні до золотистості.
Такі сирнички можна подавати на сніданок, полуденок чи просто до чаю. Смачного!