Млинці з сиром та родзинками

Читать на русском
Автор
46
Млинці з сиром та родзинками
  • 2 г 30 хв

    Приготування

  • 10

    порцій

  • 295 Ккал

    / 100 гр

На сніданок можна приготувати багато смачних страв. Хтось віддає перевагу солоним сніданкам, таким як омлет або гарячі бутерброди. Інші люблять снідати солодким: вівсянкою з фруктами або млинцями. Рецептом останніх ми сьогодні хочемо поділитися. Млинці з сиром та родзинками виходять ніжними та ситними.

Етапи приготування

  1. img

    Курячі яйця збити з цукром.

  2. Додати до них воду та молоко кімнатної температури, розтоплене вершкове масло та дрібку солі, збити.

  3. Додати просіяне борошно, перемішати до однорідності.

  4. Тісто прибрати в холодильник приблизно на годину, а тим часом зайнятися начинкою. Для приготування сирної начинки необхідно перебити блендером.

  5. Родзинки залити гарячою водою на п’ять хвилин, дістати, промити, обсушити паперовими рушниками та додати до сиру.

  6. Млинці обсмажити по обидва боки до золотистості.

  7. Частину начинки викласти на край млинця, загорнути рулетом.

Такі млинці можна подавати на стіл, доповнивши їх улюбленим ягідним соусом або посипавши цукровою пудрою.Смачного!