Млинці з сиром та родзинками

Автор
Млинці з сиром та родзинками
  • 2 г 30 хв

    Приготування

  • 10

    порцій

  • 295 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    295 Ккал

  • Білки

    8 г

  • Жири

    14 г

  • Вуглеводи

    23 г

На сніданок можна приготувати багато смачних страв. Хтось віддає перевагу солоним сніданкам, таким як омлет або гарячі бутерброди. Інші люблять снідати солодким: вівсянкою з фруктами або млинцями. Рецептом останніх ми сьогодні хочемо поділитися. Млинці з сиром та родзинками виходять ніжними та ситними.

Етапи приготування

  1. img

    Курячі яйця збити з цукром.

  2. img

    Додати до них воду та молоко кімнатної температури, розтоплене вершкове масло та дрібку солі, збити.

  3. img

    Додати просіяне борошно, перемішати до однорідності.

  4. img

    Тісто прибрати в холодильник приблизно на годину, а тим часом зайнятися начинкою. Для приготування сирної начинки необхідно перебити блендером.

  5. img

    Родзинки залити гарячою водою на п’ять хвилин, дістати, промити, обсушити паперовими рушниками та додати до сиру.

  6. img

    Млинці обсмажити по обидва боки до золотистості.

  7. img

    Частину начинки викласти на край млинця, загорнути рулетом.

Такі млинці можна подавати на стіл, доповнивши їх улюбленим ягідним соусом або посипавши цукровою пудрою.Смачного!