Млинці з сиром та родзинками
- Автор
- Дата публікації
- Автор
-
2 г 30 хв
Приготування
-
10
порцій
-
295 Ккал
/ 100 гр
На сніданок можна приготувати багато смачних страв. Хтось віддає перевагу солоним сніданкам, таким як омлет або гарячі бутерброди. Інші люблять снідати солодким: вівсянкою з фруктами або млинцями. Рецептом останніх ми сьогодні хочемо поділитися. Млинці з сиром та родзинками виходять ніжними та ситними.
Інгредієнти
Кількість порцій:
-
300 гр
-
200 мл
-
150 мл
-
3 шт
-
100 гр
-
40 гр
-
за смаком
-
1 шт
-
50 гр
-
350 гр
-
5 гр
Етапи приготування
-
Курячі яйця збити з цукром.
-
Додати до них воду та молоко кімнатної температури, розтоплене вершкове масло та дрібку солі, збити.
-
Додати просіяне борошно, перемішати до однорідності.
-
Тісто прибрати в холодильник приблизно на годину, а тим часом зайнятися начинкою. Для приготування сирної начинки необхідно перебити блендером.
-
Родзинки залити гарячою водою на п’ять хвилин, дістати, промити, обсушити паперовими рушниками та додати до сиру.
-
Млинці обсмажити по обидва боки до золотистості.
-
Частину начинки викласти на край млинця, загорнути рулетом.
Такі млинці можна подавати на стіл, доповнивши їх улюбленим ягідним соусом або посипавши цукровою пудрою.Смачного!