Сирна запіканка в духовці

Читать на русском
Автор
74
  • 1 г 30 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

  • 200 Ккал

    / 100 гр

Сир є поживним, смачним та корисним продуктом. Його можна їсти просто так на сніданок або готувати різноманітні смачні страви. Найпопулярнішими є напевно сирники та запіканки. Рецептом такого десерту ми сьогодні хочемо поділитися.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Для змащування форми

Етапи приготування

  1. Сир викласти в миску, додати яйця та сметану.

  2. Перебити інгредієнти занурювальним блендером.

  3. Додати манну крупу, перемішати. Залишити її постояти на 20 хвилин, щоб вона набрякла.

  4. Форму для випічки змастити шматочком м’якого вершкового масла, а потім присипати манкою.

  5. Вилити у форму тісто, розрівняти верх лопаткою.

  6. Запекти запіканку в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30-40 хвилин, до рум’яної верхівки.

Запіканка виходить дуже ніжною! Смачного!