-
1 г 30 хв
Приготування
-
6
порцій
-
200 Ккал
/ 100 гр
Сир є поживним, смачним та корисним продуктом. Його можна їсти просто так на сніданок або готувати різноманітні смачні страви. Найпопулярнішими є напевно сирники та запіканки. Рецептом такого десерту ми сьогодні хочемо поділитися.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
600 гр
-
150 гр
-
3 шт
-
4 ст. л
-
4 ст. л
-
1 ч. л
-
1 ч. л
-
за смаком
Для змащування форми
-
1 ч. л
-
1 ч. л
Етапи приготування
-
Сир викласти в миску, додати яйця та сметану.
-
Перебити інгредієнти занурювальним блендером.
-
Додати манну крупу, перемішати. Залишити її постояти на 20 хвилин, щоб вона набрякла.
-
Форму для випічки змастити шматочком м’якого вершкового масла, а потім присипати манкою.
-
Вилити у форму тісто, розрівняти верх лопаткою.
-
Запекти запіканку в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30-40 хвилин, до рум’яної верхівки.
Запіканка виходить дуже ніжною! Смачного!