Розсипчасте печиво без яєць

Автор
8
  • 30 хв

    Приготування

  • 15

    порцій

  • 549 Ккал

    / 100 гр

Якщо хочеться чогось смачненького, зовсім не обов’язково йти в магазин. Смакоту легко і просто можна приготувати вдома без особливих зусиль. Просте печиво без яєць — це випічка, яка припаде до смаку і дорослим, і дітям. Це чудовий варіант випічки до чаю, коли гості на порозі.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Вершкове масло розтопити, змішати з борошном.

  2. Молоко трохи підігріти, додати до тіста. Перемішати масу до однорідності. Насипати в тісто цукор та ванільний цукор, перемішати.

  3. Додати частинами залишок борошна і перемішати ложкою до липкої, але густої консистенції. Залежно від якості борошна може знадобитися трохи більше або трохи менше.

  4. Наповнити тістом кондитерський мішок і відсадити заготовки на деко. Також можна викласти тісто просто ложкою. Випікати печиво в духовці приблизно 15-20 хвилин, попередньо розігрітій до 180 градусів духовці.

Печиво варто остудити та подавати до столу у теплому вигляді з чаєм чи кавою. Смачного!