Розсипчасте печиво без яєць

Автор
Розсипчасте печиво без яєць
  • 30 хв

    Приготування

  • 15

    порцій

  • 549 Ккал

    / 100 гр

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    549 Ккал

  • Білки

    5 г

  • Жири

    22 г

  • Вуглеводи

    49 г

Якщо хочеться чогось смачненького, зовсім не обов’язково йти в магазин. Смакоту легко і просто можна приготувати вдома без особливих зусиль. Просте печиво без яєць — це випічка, яка припаде до смаку і дорослим, і дітям. Це чудовий варіант випічки до чаю, коли гості на порозі.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Вершкове масло розтопити, змішати з борошном.

  2. img

    Молоко трохи підігріти, додати до тіста. Перемішати масу до однорідності. Насипати в тісто цукор та ванільний цукор, перемішати.

  3. img

    Додати частинами залишок борошна і перемішати ложкою до липкої, але густої консистенції. Залежно від якості борошна може знадобитися трохи більше або трохи менше.

  4. img

    Наповнити тістом кондитерський мішок і відсадити заготовки на деко. Також можна викласти тісто просто ложкою. Випікати печиво в духовці приблизно 15-20 хвилин, попередньо розігрітій до 180 градусів духовці.

Печиво варто остудити та подавати до столу у теплому вигляді з чаєм чи кавою. Смачного!