Розсипчасте печиво без яєць
- Автор
- Дата публікації
- Автор
-
30 хв
Приготування
-
15
порцій
-
549 Ккал
/ 100 гр
Якщо хочеться чогось смачненького, зовсім не обов’язково йти в магазин. Смакоту легко і просто можна приготувати вдома без особливих зусиль. Просте печиво без яєць — це випічка, яка припаде до смаку і дорослим, і дітям. Це чудовий варіант випічки до чаю, коли гості на порозі.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
200 гр
-
120 гр
-
60 мл
-
5 ст. л
-
за смаком
Етапи приготування
-
Вершкове масло розтопити, змішати з борошном.
-
Молоко трохи підігріти, додати до тіста. Перемішати масу до однорідності. Насипати в тісто цукор та ванільний цукор, перемішати.
-
Додати частинами залишок борошна і перемішати ложкою до липкої, але густої консистенції. Залежно від якості борошна може знадобитися трохи більше або трохи менше.
-
Наповнити тістом кондитерський мішок і відсадити заготовки на деко. Також можна викласти тісто просто ложкою. Випікати печиво в духовці приблизно 15-20 хвилин, попередньо розігрітій до 180 градусів духовці.
Печиво варто остудити та подавати до столу у теплому вигляді з чаєм чи кавою. Смачного!