Сирний торт "15 хвилин"

Читать на русском
Автор
5
  • 15 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

Якщо вам потрібен ніжний та смачний торт, який не вимагає довгого приготування та випікання, то цей рецепт стане справжньою знахідкою.

Сирний торт "15 хвилин" підкорює своєю легкістю, повітряною текстурою та яскравим смаком завдяки вершковому крему з білим шоколадом. Усього кілька кроків – і у вас на столі ефектний десерт, який ідеально підійде для сімейного чаювання чи несподіваних гостей. Мінімум часу та зусиль – максимум задоволення!

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Охолоджені вершки збиваємо міксером на високих оборотах, поки не вийде щільна маса.

  2. Додаємо до вершків цукрову пудру, кокосову стружку, охолоджений вершковий сир і збиваємо не більше 2 хвилин, щоб крем не розшарувався.

  3. Білий шоколад розтоплюємо та добре розмішуємо.

  4. Розтоплений шоколад кімнатної температури додаємо до сиру та вершків, добре перемішуємо і трохи збиваємо міксером.

  5. На круглу тарілку виставляємо форму діаметром 18-20 сантиметрів та починаємо збирати торт. На дно викладаємо листкове печиво "Вушка", змащуємо шар кремом і повторюємо доки крем не закінчиться. Верхній шар максимально покриваємо кремом і відправляємо торт в холодильник.

  6. Розтоплюємо білий шоколад з 3 чайними ложками рослинної олії та добре перемішуємо. Отриману шоколадну глазур виливаємо на торт і рівномірно розподіляємо на поверхні.

  7. Даємо торту просочитися та застигнути.

Перед подачею знімаємо форму та за бажанням прикрашаємо торт кокосовою стружкою.

Раніше ми розповідали, як за 15 хвилин приготувати смачний торт без яєць. Цей десерт особливо сподобається любителям шоколаду.