Хитрий салат, від якого будуть в захваті любителі суші: рецепт дуже смачної закуски
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ви приготуєте його за лічені хвилини
Ми розповідали, як приготувати незвичний "Київський" салат. Тепер ділимось рецептом закуски, яка дуже сподобається тим, хто любить суші.
Він дуже простий та швидкий у приготуванні, матиме виграшний вигляд на будь-якому святковому столі. Рецептом поділились на порталі "Ябпоїла"
Інгредієнти:
- Слабосолена сьомга — 200-300 г
- Авокадо — 2 шт
- Рис — 1 склянка
- Сир твердий — 50 г
- Сир вершковий — 5 ст. л.
- Кріп — 1/2 пуч.
- Сіль, перець — до смаку
Спосіб приготування:
- Рис відварюємо до готовності. Залишаємо його вистигати.
- У глибокій мисці змішуємо вершковий сир та дрібно нарізаний кріп. До смаку солимо та перчимо.
- На таріль для подачі встановлюємо квадрат або кулінарне кільце для формування салату. На дно викладаємо рибу, нарізану на невеликі шматочки.
- Поверх неї рівномірним шаром викладаємо охололий рис. Розподіляємо його та ложкою трохи трамбуємо. Рис повинен бути холодний — інакше риба від його температури може "зваритися".
- На рис викладаємо авокадо, накришене невеликими кубиками. Наступним шаром наносимо вершковий сир, перемішаний з кропом.
- На нього викладаємо ще один шар сьомги. На дрібну тертку натираємо сир, посипаємо ним рибу. Ставимо на годину-дві в холодильник.
Перед подачею знімаємо з салату форму. Також ми розповідали, як приготувати смачну закуску "Жіноча примха".