Найкорисніший сніданок вийде за цим рецептом: гарбузова каша з "сюрпризом"

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:29

Приємно, смачно та корисно

Гарбуз — воістину королева сезону. З неї виходять неймовірно смачні страви — чого тільки варта гарбузова каша !

Рисова каша з гарбузом за рецептом "Важно знать" — це ідеальна осіння страва. Зі звичайного гарбуза, яблук і рису у вас вийде неймовірно смачний і корисний сніданок. Саме він буде робити сніданок неймовірно сонячним.

Як приготувати гарбузову кашу з рисом та яблуками

Інгредієнти:

  • 150 г рису;
  • 200 г очищеного гарбуза;
  • 100 г яблук;
  • 400 мл молока;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 30 г вершкового масла;
  • сіль - до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуйте усі інгредієнти. Рисову крупу промийте до прозорості. Гарбуз очистьте від шкірки та насіння, м'якуш наріжте кубиками, а яблука – дрібно.
  2. У каструлю налийте молоко та відправте його на плиту. Додайте в нього промитий рис і доведіть до кипіння, періодично помішуючи. Коли каша закипить, додайте гарбуз.
  3. Не припиняючи помішувати, варіть рис протягом 15-20 хвилин. У процесі варіння додайте в кашу цукор, посоліть, за бажанням додайте трохи ванільного цукру. Коли гарбуз розм’якшиться, розімніть кашу товкачем.
  4. Додайте в кашу яблука, поваріть протягом 3 хвилин, зніміть з вогню і дайте настоятися.
  5. Додайте в кашу вершкового масла, кунжуту — за бажанням і подавайте на стіл.

З гарбузом можна приготувати незвичайне картопляне пюре за рецептом "Телеграфа". Спробуйте — і ви точно здивуєтеся.