У разі раптового голоду чи несподіваних гостей вас врятує ця пікантна намазка
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Ви здивуєтеся незвичайному рецепту
Під час святкових застіль або домашніх посиденьок, раптового голоду чи зустрічей з друзями ми не обходимося без бутербродів із найрізноманітнішими намазками. Рецептів їх — неймовірна безліч, і здається, що здивувати цією стравою неможливо.
Сьогодні разом із Shuba спробуємо це зробити і приготуємо намазку із… свіжомороженої скумбрії. За цим рецептом вона вийде не лише смачною та поживною, але ще й економною. Ще один плюс — ви знатимете, що у складі такої смакоти. Ідемо готувати?
Як приготувати намазку зі свіжомороженої скумбрії
Інгредієнти на 4 порції:
- скумбрія свіжоморожена — 400 г;
- яйця курячі — 4 шт.;
- картопля — 2 шт.
- огірок — 1 шт.;
- часник сушений, сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
- майонез 50% — 6 ст. л.
Спосіб приготування:
- Картоплю відварюємо в мундирі, яйця — круто. Коли вони охолонуть, чистимо і натираємо на тертці.
- Скумбрію очищаємо, запікаємо в духовці, також даємо їй охолонути та подрібнюємо вилкою.
- Солоний огірок натираємо на тертці, віджимаємо від рідини.
- З’єднуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо, додаємо порошок часнику, майонез, ретельно все перемішуємо і подаємо до столу.
Рекомендуємо подавати таку намазку з чіабаттою за рецептом "Телеграфа". Смачного!