У разі раптового голоду чи несподіваних гостей вас врятує ця пікантна намазка

Читати російською
Автор

Ви здивуєтеся незвичайному рецепту

Під час святкових застіль або домашніх посиденьок, раптового голоду чи зустрічей з друзями ми не обходимося без бутербродів із найрізноманітнішими намазками. Рецептів їх — неймовірна безліч, і здається, що здивувати цією стравою неможливо.

Сьогодні разом із Shuba спробуємо це зробити і приготуємо намазку із… свіжомороженої скумбрії. За цим рецептом вона вийде не лише смачною та поживною, але ще й економною. Ще один плюс — ви знатимете, що у складі такої смакоти. Ідемо готувати?

Як приготувати намазку зі свіжомороженої скумбрії

Інгредієнти на 4 порції:

  • скумбрія свіжоморожена — 400 г;
  • яйця курячі — 4 шт.;
  • картопля — 2 шт.
  • огірок — 1 шт.;
  • часник сушений, сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • майонез 50% — 6 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварюємо в мундирі, яйця — круто. Коли вони охолонуть, чистимо і натираємо на тертці.
  2. Скумбрію очищаємо, запікаємо в духовці, також даємо їй охолонути та подрібнюємо вилкою.
  3. Солоний огірок натираємо на тертці, віджимаємо від рідини.
  4. З’єднуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо, додаємо порошок часнику, майонез, ретельно все перемішуємо і подаємо до столу.

Рекомендуємо подавати таку намазку з чіабаттою за рецептом "Телеграфа". Смачного!