У разі раптового голоду чи несподіваних гостей вас врятує ця пікантна намазка

Читать на русском
Автор
46724
Намазка вийде економною, але живильною
Намазка вийде економною, але живильною. Фото shuba.life

Ви здивуєтеся незвичайному рецепту

Під час святкових застіль або домашніх посиденьок, раптового голоду чи зустрічей з друзями ми не обходимося без бутербродів із найрізноманітнішими намазками. Рецептів їх — неймовірна безліч, і здається, що здивувати цією стравою неможливо.

Сьогодні разом із Shuba спробуємо це зробити і приготуємо намазку із… свіжомороженої скумбрії. За цим рецептом вона вийде не лише смачною та поживною, але ще й економною. Ще один плюс — ви знатимете, що у складі такої смакоти. Ідемо готувати?

Як приготувати намазку зі свіжомороженої скумбрії

Інгредієнти на 4 порції:

  • скумбрія свіжоморожена — 400 г;
  • яйця курячі — 4 шт.;
  • картопля — 2 шт.
  • огірок — 1 шт.;
  • часник сушений, сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • майонез 50% — 6 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварюємо в мундирі, яйця — круто. Коли вони охолонуть, чистимо і натираємо на тертці.
  2. Скумбрію очищаємо, запікаємо в духовці, також даємо їй охолонути та подрібнюємо вилкою.
  3. Солоний огірок натираємо на тертці, віджимаємо від рідини.
  4. З’єднуємо всі інгредієнти, солимо, перчимо, додаємо порошок часнику, майонез, ретельно все перемішуємо і подаємо до столу.

Рекомендуємо подавати таку намазку з чіабаттою за рецептом "Телеграфа". Смачного!