Від цієї дешевої риби язик можна проковтнути: хитрий рецепт маринаду від фінських рибалок

Читать на русском
Автор

Пальці можна проковтнути від такої смакоти

Навряд чи можна уявити нашу кухню без рибних страв. Ми любимо приготувати фантастичні котлети з хека, а з оселедцем любимо "Шубу".

А чи можна замаринувати звичайний хек, минтай, тріску та путасу так, щоб її переплутали з дорогою червоною рибою? Так, якщо приготувати маринад так за рецептом фінських рибалок. Докладно про це розповідає "Важно знать". Декілька нестандартних інгредієнтів — і ви від рибки не відірветесь.

Як приготувати маринад для риби з мускатним горіхом

Інгредієнти:

  • 4 шт. гострого перцю чилі;
  • 6-10 зубчиків часнику;
  • 3 ст. л. коричневого цукру;
  • 2 ч. л. чебрецю;
  • 2 ч. л. запашного перцю;
  • 1 ч. л. кориці;
  • 0,5 ч. л. мускатного горіха;
  • сіль (найкраще морська) до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Всі інгредієнти відправляємо в ємність для блендера та перемішуємо до однорідної маси. Після отриманої суміші відправ у пакет або герметичний контейнер.
  2. Приготованим маринадом змащуємо очищений хек, минтай або іншу рибу, також покриваючи її всередині. Потім відправляємо рибу в духовку на 20 хвилин і вуаля — готова рибка.

Рекомендуємо також приготувати хека з томатами, сиром та спеціями за рецептом "Телеграфа". Ця фантастична страва сподобається навіть гурманам.