Від цієї дешевої риби язик можна проковтнути: хитрий рецепт маринаду від фінських рибалок
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 95269
Пальці можна проковтнути від такої смакоти
Навряд чи можна уявити нашу кухню без рибних страв. Ми любимо приготувати фантастичні котлети з хека, а з оселедцем любимо "Шубу".
А чи можна замаринувати звичайний хек, минтай, тріску та путасу так, щоб її переплутали з дорогою червоною рибою? Так, якщо приготувати маринад так за рецептом фінських рибалок. Докладно про це розповідає "Важно знать". Декілька нестандартних інгредієнтів — і ви від рибки не відірветесь.
Як приготувати маринад для риби з мускатним горіхом
Інгредієнти:
- 4 шт. гострого перцю чилі;
- 6-10 зубчиків часнику;
- 3 ст. л. коричневого цукру;
- 2 ч. л. чебрецю;
- 2 ч. л. запашного перцю;
- 1 ч. л. кориці;
- 0,5 ч. л. мускатного горіха;
- сіль (найкраще морська) до смаку.
Спосіб приготування:
- Всі інгредієнти відправляємо в ємність для блендера та перемішуємо до однорідної маси. Після отриманої суміші відправ у пакет або герметичний контейнер.
- Приготованим маринадом змащуємо очищений хек, минтай або іншу рибу, також покриваючи її всередині. Потім відправляємо рибу в духовку на 20 хвилин і вуаля — готова рибка.
Рекомендуємо також приготувати хека з томатами, сиром та спеціями за рецептом "Телеграфа". Ця фантастична страва сподобається навіть гурманам.