Повітряний, наче хмара: рецепт манника попросять усі подруги

Читать на русском
Автор

Проста та смачна випічка

Якщо вдома є трохи кефіру, манна крупа, три яйця та ще кілька доступних продуктів, що зазвичай лежать на поличках, ви можете легко приготувати смачну та повітряну випічку. Манник виходить надзвичайно смачним, розсипчастим та ароматним.

Окрім мафінів з чорницею, його також можна покласти дитині для перекусу у школу або посмакувати з чашечкою ранкової кави. А рецептом з нами поділилися на порталі "Прості рецепти".

Як приготувати манник на кефірі

Інгредієнти:

  • манка – 200 г;
  • кефір – 200 мл;
  • яйце – 3 шт.;
  • цукор – 150 г;
  • сіль – 1/2 ч. л.;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • ванільний цукор;
  • соняшникова олія – 100 мл;
  • кокосова стружка – 70 гр.

Спосіб приготування:

  1. У миску всипати манку, залити її кефіром, перемішати до однорідної консистенції без грудочок.
  2. В іншу ємність всипати кокосову стружку, додати сіль, розпушувач, ванільний цукор та звичайний білий цукор, перемішати.
  3. У миску з манкою вбити яйця, збити.
  4. Додати кокосову стружку, перемішати.
  5. Додати олію, перемішати.
  6. Тісто вилити у форму для запікання, розрівняти лопаткою
  7. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
  8. Після охолодження пирога присипати його цукровою пудрою.

А якщо ви любите смачну випічку, рекомендуємо приготувати смачну "Шарлотку" за 15 хвилин. Випічка виходить ароматною, вологою та пишною.