Готуватимете тільки так: гострі крильця до пива

Читать на русском
Автор

Крильця виходять апетитні, з рум’яною скоринкою

Курячі крильця є досить універсальною стравою, яку можна приготувати до картопляного пюре на вечерю або подати до пива, якщо несподівано прийшли друзі. Їх готують у різноманітних маринадах, через що змінюється смак м’яса.

Якщо ви вже готували крильця у медово-соєвому соусі, то рекомендуємо ще випробувати рецепт гострого м’яса. А рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Смачні Кулінарні Рецепти".

Як приготувати гострі крильця

Інгредієнти:

  • курячі крильця — 500 г;
  • соєвий соус — 100 мл;
  • часник — 3 зуб.;
  • перець чилі — 0,25 ч. л.;
  • імбир мелений — 0,25 ч. л.;
  • діжонська гірчиця — 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Крила вимити, обрізати все зайве, обсушити, розрізати на дві частини по суглобу.
  2. У соєвий соус додати подрібнений часник, гірчицю, імбир та перець чилі.
  3. Залити крильця маринадом, перемішати. Відправити у холодильник на 2 години, періодично перемішуючи. Можна зверху поставити невеликий гніт.
  4. Згодом викласти крильця на друшляк.
  5. Викласти м’ясо на застелений пергаментом лист, змастити олією.
  6. Запікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин.

А якщо ви любите експериментувати з маринадами для м’яса, рекомендуємо також приготувати шашлик у маринаді з чаю. Ця страва виходить дуже ніжною і просто тане в роті.