Близькі не вечерятимуть по-іншому: щовечора вони проситимуть лише ці крильця
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 16504
Раз-два — і вечеря на столі
Кожен кулінар іноді ставить питання, що приготувати до сімейної вечері. І якщо ви готували навіть ситні макарони з сиром, пропонуємо поекспериментувати.
Сьогодні разом з Foodoboz пропонуємо приготувати курячі крильця у медовому маринаді. Цю чудову страву ви приготуєте легко і просто, а пікантний маринад додасть м’ясу невимовний смак і аромат. Апетитні, з хрусткою скоринкою крильця порадують і вас, і ваших друзів.
Як приготувати крильця в медовому маринаді
Інгредієнти:
- курячі крильця — 500 г;
- мед — 2 ст. л.;
- гірчиця — 2 ст. л.;
- цибуля — 1 шт.;
- лимон — 1 шт.;
- червоний мелений перець, суміш 5 перців — на свій смак.
Спосіб приготування:
- М’ясо ретельно миємо, сушимо, складаємо в зручний посуд і трохи солимо.
- Для приготування маринаду в окрему ємність відправляємо мед, додаємо гірчицю, сік одного лимона, червоний перець, трохи чорного перцю для аромату та вимішуємо ложкою.
- В отриманий маринад відправляємо крильця і добре перемішуємо м’ясо руками.
- До м’яса додаємо нарізаними тонкими півкільцями цибулю і перемішуємо.
- Крильця викладаємо на лист з олією і відправляємо в розігріту до 100 градусів духовку на 15 хвилин.
- Через цей час перевертаємо крильця, поливаємо маринадом і готуємо ще 7-10 хвилин на 180°С.
Смачно повечеряти можна також неймовірними рибними котлетами за рецептом "Телеграфа". Спробуйте і ви переконаєтеся.