Крильця виходять апетитні, з рум’яною скоринкою
Курячі крильця є досить універсальною стравою, яку можна приготувати до картопляного пюре на вечерю або подати до пива, якщо несподівано прийшли друзі. Їх готують у різноманітних маринадах, через що змінюється смак м’яса.
Якщо ви вже готували крильця у медово-соєвому соусі, то рекомендуємо ще випробувати рецепт гострого м’яса. А рецептом з нами поділилися на Facebook-сторінці "Смачні Кулінарні Рецепти".
Як приготувати гострі крильця
Інгредієнти:
- курячі крильця — 500 г;
- соєвий соус — 100 мл;
- часник — 3 зуб.;
- перець чилі — 0,25 ч. л.;
- імбир мелений — 0,25 ч. л.;
- діжонська гірчиця — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Крила вимити, обрізати все зайве, обсушити, розрізати на дві частини по суглобу.
- У соєвий соус додати подрібнений часник, гірчицю, імбир та перець чилі.
- Залити крильця маринадом, перемішати. Відправити у холодильник на 2 години, періодично перемішуючи. Можна зверху поставити невеликий гніт.
- Згодом викласти крильця на друшляк.
- Викласти м’ясо на застелений пергаментом лист, змастити олією.
- Запікати в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин.
А якщо ви любите експериментувати з маринадами для м’яса, рекомендуємо також приготувати шашлик у маринаді з чаю. Ця страва виходить дуже ніжною і просто тане в роті.