Рецепт ідеальних відбивних: секретний кляр з трьох інгредієнтів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Відбивні будуть просто фантастично смачними
Ми ділились рецептом дуже смачних пісних голубців. Тепер розповідаємо, як приготувати відбивні з курятини в оригінальному клярі.
Курочка виходить особливо апетитною, з сиром з легкою золотистою скоринкою. Це чудова основна страва, яка відмінно поєднується майже з будь-яким гарніром. Рецептом поділились на порталі "Сенсація".
Інгредієнти:
- Куряче яйце – 2 шт
- Куряча грудка – 4 шт
- Сир твердий – 200 г
- Борошно пшеничне I сорту – 3 ст.
- Молотий чорний перець, сіль
Спосіб приготування:
- Філе нарізаємо порційними шматками. Найкраще різати впоперек волокон, так готова страва буде особливо ніжною.
- Нарізані шматочки відбиваємо з двох боків. Якщо відбиватимете молотком, що зберегти структуру м’яса, накрийте їх зверху шматочком целофану.
- Посипаємо м’ясо сіллю, перцем та іншими спеціями до смаку. Для кляру в окремій мисочці збиваємо яйця.
- Додаємо борошно та тертий сир. Перемішуємо.
- Обсмажуємо заздалегідь підготовлену курочку, добре обвалявши в клярі. Смажимо з обох боків до рум’яності та викладаємо на паперові серветки.
До такої страви пасуватиме будь-який гарнір. Ми розповідали, як приготувати особливо ніжне картопляне пюре.