Рецепт ідеальних відбивних: секретний кляр з трьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор

Відбивні будуть просто фантастично смачними

Ми ділились рецептом дуже смачних пісних голубців. Тепер розповідаємо, як приготувати відбивні з курятини в оригінальному клярі.

Курочка виходить особливо апетитною, з сиром з легкою золотистою скоринкою. Це чудова основна страва, яка відмінно поєднується майже з будь-яким гарніром. Рецептом поділились на порталі "Сенсація".

Інгредієнти:

  • Куряче яйце – 2 шт
  • Куряча грудка – 4 шт
  • Сир твердий – 200 г
  • Борошно пшеничне I сорту – 3 ст.
  • Молотий чорний перець, сіль

Спосіб приготування:

  1. Філе нарізаємо порційними шматками. Найкраще різати впоперек волокон, так готова страва буде особливо ніжною.
  2. Нарізані шматочки відбиваємо з двох боків. Якщо відбиватимете молотком, що зберегти структуру м’яса, накрийте їх зверху шматочком целофану.
  3. Посипаємо м’ясо сіллю, перцем та іншими спеціями до смаку. Для кляру в окремій мисочці збиваємо яйця.
  4. Додаємо борошно та тертий сир. Перемішуємо.
  5. Обсмажуємо заздалегідь підготовлену курочку, добре обвалявши в клярі. Смажимо з обох боків до рум’яності та викладаємо на паперові серветки.

До такої страви пасуватиме будь-який гарнір. Ми розповідали, як приготувати особливо ніжне картопляне пюре.