Навіть духовка не знадобиться: хитрий рецепт м’яса по-французськи

Читать на русском
Автор

Просто готується, з’їдається швидко

Соковите, апетитне м’ясо по-французьки — це чудовий варіант для ситного обіду, ситної вечері або святкового столу. Але якщо не хочеться стояти довго на кухні, пропонуємо лінивий варіант улюбленої страви.

У це складно повірити, але для м’яса французькою за рецептом Smachnonews навіть духовку включати не доведеться. З невеликого шматочка свинини у вас легко і просто вийде соковита та ніжна страва, а сирна скоринка та гриби зроблять її ще більш апетитним.

Як приготувати м’ясо по-французьки на сковороді

Інгредієнти на 3 порції:

  • 400 г свинини;
  • сіль, перець до свого смаку;
  • 1 ст. л. соняшникової олії;
  • 1 цибулина;
  • 4 – 5 печериць;
  • 100 — 150 г сиру;
  • крем-сир на смак.

Спосіб приготування:

  1. Свинину нарізаємо довільними шматочками, загортаємо в харчову плівку та з обох боків відбиваємо кухонним молотком. Солимо і перчимо м’ясо.
  2. Очищений лук нарізаємо кільцями, гриби ріжемо невеликими шматочками, а твердий сир натираємо на великій тертці.
  3. У розігріту сковороду з олією викладаємо цибулю, зверху — свиняче м’ясо. Змащуємо його крем-сиром та викладаємо гриби. Посипаємо твердим натертим сиром і готуємо під кришкою на невеликому вогні близько 15-20 хвилин до готовності.

Якщо ви подасте таке м’ясо з картопляним пюре, близькі просто ахнуть від задоволення. Насолоджуйтесь!