Не чекайте свят, влаштовуйте його щовечора з цим м’ясом по-французьски

Читать на русском
Автор
15380
Ідеальна страва для сімейного обіду чи вечері
Ідеальна страва для сімейного обіду чи вечері. Фото Рецепты Каждый День

Готується просто, виходить смачно

Куряча грудка прекрасна у будь-якому вигляді. Ми готуємо з неї м’ясо по-аджарськи і навіть додаємо в різноманітні салати.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати курячу грудку по-французьки. Готується вона легко із простих продуктів і для сімейного обіду чи вечері це ідеальне рішення. Рецептом приготування цієї страви поділилися у кулінарному блозі "Рецепты Каждый День".

Як приготувати курячу грудку по-французьки

Інгредієнти:

  • куряча грудка — 300 г;
  • помідор — 1 шт.;
  • грецький йогурт або сметана — 50 г;
  • часник — 1 зубчик;
  • твердий сир — 50 г;
  • гірчиця — 1 ч. л.;
  • спеції, сіль, перець — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки ретельно миємо, сушимо і нарізаємо на середній товщині пластини. Кожен шматочок обвалюємо в спеціях, додаємо гірчицю та рівномірно розподіляємо по м’ясу.
  2. Сковороду розігріваємо з олією, обсмажуємо підготовлене м’ясо по 2 хвилини з кожного боку.
  3. У цей час миємо та нарізаємо на пластини помідори.
  4. Для приготування соусу змішуємо твердий натертий сир, йогурт і пропущений через прес часник.
  5. Коли обсмажиться м’ясо, зменшуємо вогонь. Зверху на кожен шматочок грудки викладаємо шматочки помідора, зверху розподіляємо соус. Обсмажуємо м’ясо під кришкою ще близько 5 хвилин.

Курячі грудки по-французьки подаємо з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа" і насолоджуємося. Смачного!