Не чекайте свят, влаштовуйте його щовечора з цим м’ясом по-французьски
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 15380
Готується просто, виходить смачно
Куряча грудка прекрасна у будь-якому вигляді. Ми готуємо з неї м’ясо по-аджарськи і навіть додаємо в різноманітні салати.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати курячу грудку по-французьки. Готується вона легко із простих продуктів і для сімейного обіду чи вечері це ідеальне рішення. Рецептом приготування цієї страви поділилися у кулінарному блозі "Рецепты Каждый День".
Як приготувати курячу грудку по-французьки
Інгредієнти:
- куряча грудка — 300 г;
- помідор — 1 шт.;
- грецький йогурт або сметана — 50 г;
- часник — 1 зубчик;
- твердий сир — 50 г;
- гірчиця — 1 ч. л.;
- спеції, сіль, перець — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Курячі грудки ретельно миємо, сушимо і нарізаємо на середній товщині пластини. Кожен шматочок обвалюємо в спеціях, додаємо гірчицю та рівномірно розподіляємо по м’ясу.
- Сковороду розігріваємо з олією, обсмажуємо підготовлене м’ясо по 2 хвилини з кожного боку.
- У цей час миємо та нарізаємо на пластини помідори.
- Для приготування соусу змішуємо твердий натертий сир, йогурт і пропущений через прес часник.
- Коли обсмажиться м’ясо, зменшуємо вогонь. Зверху на кожен шматочок грудки викладаємо шматочки помідора, зверху розподіляємо соус. Обсмажуємо м’ясо під кришкою ще близько 5 хвилин.
Курячі грудки по-французьки подаємо з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа" і насолоджуємося. Смачного!