Навіть духовка не знадобиться: хитрий рецепт м’яса по-французськи
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 36984
Просто готується, з’їдається швидко
Соковите, апетитне м’ясо по-французьки — це чудовий варіант для ситного обіду, ситної вечері або святкового столу. Але якщо не хочеться стояти довго на кухні, пропонуємо лінивий варіант улюбленої страви.
У це складно повірити, але для м’яса французькою за рецептом Smachnonews навіть духовку включати не доведеться. З невеликого шматочка свинини у вас легко і просто вийде соковита та ніжна страва, а сирна скоринка та гриби зроблять її ще більш апетитним.
Як приготувати м’ясо по-французьки на сковороді
Інгредієнти на 3 порції:
- 400 г свинини;
- сіль, перець до свого смаку;
- 1 ст. л. соняшникової олії;
- 1 цибулина;
- 4 – 5 печериць;
- 100 — 150 г сиру;
- крем-сир на смак.
Спосіб приготування:
- Свинину нарізаємо довільними шматочками, загортаємо в харчову плівку та з обох боків відбиваємо кухонним молотком. Солимо і перчимо м’ясо.
- Очищений лук нарізаємо кільцями, гриби ріжемо невеликими шматочками, а твердий сир натираємо на великій тертці.
- У розігріту сковороду з олією викладаємо цибулю, зверху — свиняче м’ясо. Змащуємо його крем-сиром та викладаємо гриби. Посипаємо твердим натертим сиром і готуємо під кришкою на невеликому вогні близько 15-20 хвилин до готовності.
Якщо ви подасте таке м’ясо з картопляним пюре, близькі просто ахнуть від задоволення. Насолоджуйтесь!