Простий, як двічі по два, рецепт: найпишніші оладки виходять у німецьких кулінарів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Весь секрет у приготуванні страви
Безумовно, німецькі кулінари розуміються на смачній їжі. Чого варті їхні ліниві сосиски в тісті чи незвичайний суп!
Хто б міг подумати, що вранці в Німеччині ласують пишними оладками з яблуками! Так-так, на сніданок у Німеччині часто готують цю чудову страву. Ми з "Важно знать" довідалися про рецепт і тепер ділимося з вами.
Як приготувати пишні оладки з яблуками за німецьким рецептом
Інгредієнти:
- 2 яйця;
- 0,3 ч. л. солі;
- 80 г цукру;
- 250 мл кефіру будь-якої жирності;
- 1 ч. л. соди;
- 300 г борошна;
- 3 ст. л. рослинної олії.
Для начинки:
- 20 г вершкового масла;
- 2-3 яблука;
- 1,5 ст. л. цукру.
Спосіб приготування:
- Яблука миємо, чистимо від шкірки та нарізаємо м'якуш кубиками. Обсмажуємо їх на розігрітій із вершковим маслом сковороді протягом 5 хвилин. Через вказаний час посипаємо цукром, тушкуємо ще 5-7 хвилин, перекладаємо в окрему миску і даємо охолонути.
- Для приготування тіста в глибокій мисці змішуємо кефір, яйця, цукор, соду та сіль. Все перемішуємо віночком до однорідного стану. Додаємо борошно, олію та замішуємо тісто.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, ложкою викладаємо тісто і смажимо оладки на невеликому вогні під кришкою.
- Зверху на кожну оладку викладаємо яблучну начинку і зверху знову тісто. Коли випічка підрум’янилася з одного боку, перевертаємо на інший бік, накриваємо кришкою і смажимо до готовності.
Готові оладки посипаємо цукровою пудрою і подаємо з ароматною кавою. Смачного та гарного дня.