Простий, як двічі по два, рецепт: найпишніші оладки виходять у німецьких кулінарів

Читать на русском
Автор
12365
Ніжні та пишні оладки по-німецьки
Ніжні та пишні оладки по-німецьки. Фото vazhnoznat.com

Весь секрет у приготуванні страви

Безумовно, німецькі кулінари розуміються на смачній їжі. Чого варті їхні ліниві сосиски в тісті чи незвичайний суп!

Хто б міг подумати, що вранці в Німеччині ласують пишними оладками з яблуками! Так-так, на сніданок у Німеччині часто готують цю чудову страву. Ми з "Важно знать" довідалися про рецепт і тепер ділимося з вами.

Як приготувати пишні оладки з яблуками за німецьким рецептом

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 0,3 ч. л. солі;
  • 80 г цукру;
  • 250 мл кефіру будь-якої жирності;
  • 1 ч. л. соди;
  • 300 г борошна;
  • 3 ст. л. рослинної олії.

Для начинки:

  • 20 г вершкового масла;
  • 2-3 яблука;
  • 1,5 ст. л. цукру.

Спосіб приготування:

  1. Яблука миємо, чистимо від шкірки та нарізаємо м'якуш кубиками. Обсмажуємо їх на розігрітій із вершковим маслом сковороді протягом 5 хвилин. Через вказаний час посипаємо цукром, тушкуємо ще 5-7 хвилин, перекладаємо в окрему миску і даємо охолонути.
  2. Для приготування тіста в глибокій мисці змішуємо кефір, яйця, цукор, соду та сіль. Все перемішуємо віночком до однорідного стану. Додаємо борошно, олію та замішуємо тісто.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, ложкою викладаємо тісто і смажимо оладки на невеликому вогні під кришкою.
  4. Зверху на кожну оладку викладаємо яблучну начинку і зверху знову тісто. Коли випічка підрум’янилася з одного боку, перевертаємо на інший бік, накриваємо кришкою і смажимо до готовності.

Готові оладки посипаємо цукровою пудрою і подаємо з ароматною кавою. Смачного та гарного дня.