Ніхто не встане з-за столу, поки в тарілці буде хоч шматочок: незвичайний рецепт крабового салату
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Серед усіх рецептів цей найкращий
Здається, немає більш звичної страви, ніж салат із крабовими паличками. Зазвичай ми готуємо його з вареного рису, подрібнених варених яєць, крабових паличок, огірка та консервованої кукурудзи та заправляємо майонезом.
Разом з "Бабусиними рецептами" ми вирішили урізноманітнити наше "крабове" меню та дещо змінити страву. Тепер у салаті не буде ні рису, ні кукурудзи, зате ми додамо туди консервований горошок та варену ковбасу. Здивуємо близьких та гостей?
Як приготувати салат з крабовими паличками та ковбасою
Інгредієнти:
- крабові палички – 5 шт.;
- варена ковбаса – 200 г;
- твердий сир – 100 г;
- огірки — 2 шт.;
- курячі яйця – 3 шт.;
- горошок – 2 ст. л.;
- майонез – 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця миємо, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо невеликими брусочками. Відправляємо їх у салатник.
- Крабові палички розморожуємо, чистимо та нарізаємо тонкою соломкою і додаємо в яйця.
- Аналогічно нарізаємо ковбасу, сир та огірки та відправляємо в салатник.
- З консервованого горошку зціджуємо рідину та відправляємо до інших подрібнених інгредієнтів.
- Готовий салат заправляємо майонезом, солимо, ретельно перемішуємо та подаємо на стіл.
До речі, якщо хочете швидко почистити ковбасу, можна скористатися хитрим лайфхаком. Він вам точно ще знадобиться.