Королівська страва зі звичайної гречки: таку вечерю проситимуть щовечора
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Хто б подумав, що гречка може бути такою смачною
Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю, то гречана каша завжди відмінний варіант. Це просто, швидко та дуже смачно.
Якщо ж ваші близькі не дуже люблять цю кашу, пропонуємо її приготувати за рецептом "Господиньки". Таку ситну вечерю всі з’їдять дуже швидко і навіть оближуть за собою тарілки. Перевіримо?
Як приготувати гречку з фаршем
Інгредієнти:
- гречка – 400 г;
- будь-який фарш – 500 г;
- цибуля – 1 шт. (200 г);
- морква – 1 шт. (200 г);
- кетчуп – 3 ст. л. (100 г);
- вода (бульйон) – 750 г;
- вершкове масло – 50 г;
- олія – 5 ст. л.;
- часник – 3 зубчики;
- сіль, перець – на свій смак;
- хмелі-суннелі — 1 ч. л.;
- уцхо-сунелі — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та смажимо до напівготовності на суміші вершкового масла та рослинної олії. Додаємо натерту на корейській тертці моркву та обсмажуємо до напівготовності.
- До овочів додаємо фарш. Через 5 хвилин у сковороду відправляємо кетчуп і смажимо кілька хвилин.
- У підготовлені інгредієнти відправляємо промиту гречку та заливаємо водою у співвідношенні 1:2. Все перемішуємо та готуємо на маленькому вогні до випаровування рідини – приблизно 20 хвилин.
- Солимо, перчимо, знімаємо з плити, додаємо кілька зубчиків подрібненого часнику та подаємо на стіл.
Прекрасно доповнить гречану кашу з м’ясом улюблений салат. Спробуйте і переконайтеся самі.