Готуйте відразу цілий таз: рецепт салату, який першим з’їдять зі столу

Читать на русском
Автор
6234
Салат виходить легким та поживним
Салат виходить легким та поживним. Фото babusyni-retsepty

Відмінна заміна звичному олів’є

Якщо ви раніше рідко готували страви з пекінської капусти, то дарма. Звичні голубці з нею виходять ще смачнішими, а різні салати — пальчики оближете.

Саме смачний та корисний салат з пекінською капустою ми й приготуємо. Зробити це нескладно — просто відварюємо куряче філе, подрібнюємо необхідні інгредієнти, змішуємо їх, заправляємо соусом — салат на столі. А швидким рецептом ділиться Smachnonews.

Як приготувати салат з пекінської капусти

Інгредієнти на 4 порції:

  • 150 г пекінської капусти;
  • 100 г болгарського перцю;
  • 100 г огірків;
  • 15 г кропу;
  • 20 г лимона;
  • 50 г сметани 15%;
  • 20 г французької гірчиці;
  • 150 г курячої грудки;
  • сухий часник, паприка, сіль|соль|.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе натираємо сіллю, спеціями та відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку. Даємо готовому м’ясу охолонути, нарізаємо і відправляємо салатник.
  2. Шинкуємо капусту, огірок та перець нарізаємо довільними шматочками.
  3. В окремій мисці змішуємо сметану з гірчицею, лимонним соком, подрібненим кропом та сухим часником.
  4. Отриманою заправкою заправляємо салат, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.

А тепер готуємо плов по-єврейськи, кличемо близьких і сідаємо їсти. Смачного!