Готуйте відразу цілий таз: рецепт салату, який першим з’їдять зі столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6234
Відмінна заміна звичному олів’є
Якщо ви раніше рідко готували страви з пекінської капусти, то дарма. Звичні голубці з нею виходять ще смачнішими, а різні салати — пальчики оближете.
Саме смачний та корисний салат з пекінською капустою ми й приготуємо. Зробити це нескладно — просто відварюємо куряче філе, подрібнюємо необхідні інгредієнти, змішуємо їх, заправляємо соусом — салат на столі. А швидким рецептом ділиться Smachnonews.
Як приготувати салат з пекінської капусти
Інгредієнти на 4 порції:
- 150 г пекінської капусти;
- 100 г болгарського перцю;
- 100 г огірків;
- 15 г кропу;
- 20 г лимона;
- 50 г сметани 15%;
- 20 г французької гірчиці;
- 150 г курячої грудки;
- сухий часник, паприка, сіль|соль|.
Спосіб приготування:
- Куряче філе натираємо сіллю, спеціями та відправляємо у розігріту до 200 градусів духовку. Даємо готовому м’ясу охолонути, нарізаємо і відправляємо салатник.
- Шинкуємо капусту, огірок та перець нарізаємо довільними шматочками.
- В окремій мисці змішуємо сметану з гірчицею, лимонним соком, подрібненим кропом та сухим часником.
- Отриманою заправкою заправляємо салат, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
А тепер готуємо плов по-єврейськи, кличемо близьких і сідаємо їсти. Смачного!