Приготуйте їх до борщу — і домашні більше не захочуть хліба: простий рецепт пампушок з часником

Читать на русском
Автор

Їх можна їсти навіть замість хліба

Ми розповідали, як приготувати смачний та ароматний борщ. Тепер ділимось рецептом неймовірних пампушок до нього.

Це ідеальний додаток до будь-якої першої страви. Їх можна навіть їсти на сніданок замість хліба. Простим рецептом пампушок поділились на Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • 530 г борошна
  • 20-25 г сухих дріжджів
  • 1 ч. л. цукру
  • 320 мл води
  • 4 зубчики часнику
  • 530 мл соняшникової олії
  • 1 ч. л. солі

Спосіб приготування:

  1. У теплій воді розчиняємо дріжджі, цукор і сіль. Просіюємо борошно в миску з дріжджами і замішуємо тісто.
  2. Кладемо тісто в миску, накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин. Розігріваємо соняшникову олію в каструлі.
  3. Відщипуємо невеликі шматочки тіста і формуємо кульки. Обсмажуємо пампушки в олії до золотистого кольору.
  4. Дістаємо пампушки шумівкою і викладаємо на паперові рушники, щоб видалити зайву олію. У 30 мл олії розтираємо часник і сіль. Змащуємо ще гарячі пампушки часниковою сумішшю.

Такі пампушки виходять значно хрусткішими, ніж запечені в духовці. Також ми ділились рецептом дуже смачних пиріжечків.