Приготуйте їх до борщу — і домашні більше не захочуть хліба: простий рецепт пампушок з часником
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Їх можна їсти навіть замість хліба
Ми розповідали, як приготувати смачний та ароматний борщ. Тепер ділимось рецептом неймовірних пампушок до нього.
Це ідеальний додаток до будь-якої першої страви. Їх можна навіть їсти на сніданок замість хліба. Простим рецептом пампушок поділились на Ukr.Media.
Інгредієнти:
- 530 г борошна
- 20-25 г сухих дріжджів
- 1 ч. л. цукру
- 320 мл води
- 4 зубчики часнику
- 530 мл соняшникової олії
- 1 ч. л. солі
Спосіб приготування:
- У теплій воді розчиняємо дріжджі, цукор і сіль. Просіюємо борошно в миску з дріжджами і замішуємо тісто.
- Кладемо тісто в миску, накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин. Розігріваємо соняшникову олію в каструлі.
- Відщипуємо невеликі шматочки тіста і формуємо кульки. Обсмажуємо пампушки в олії до золотистого кольору.
- Дістаємо пампушки шумівкою і викладаємо на паперові рушники, щоб видалити зайву олію. У 30 мл олії розтираємо часник і сіль. Змащуємо ще гарячі пампушки часниковою сумішшю.
Такі пампушки виходять значно хрусткішими, ніж запечені в духовці. Також ми ділились рецептом дуже смачних пиріжечків.