Приготуйте їх до борщу — і домашні більше не захочуть хліба: простий рецепт пампушок з часником

Читать на русском
Автор
681
Такі пампушки можна подати до борщу або будь-якого супчику
Такі пампушки можна подати до борщу або будь-якого супчику. Фото shuba.life

Їх можна їсти навіть замість хліба

Ми розповідали, як приготувати смачний та ароматний борщ. Тепер ділимось рецептом неймовірних пампушок до нього.

Це ідеальний додаток до будь-якої першої страви. Їх можна навіть їсти на сніданок замість хліба. Простим рецептом пампушок поділились на Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • 530 г борошна
  • 20-25 г сухих дріжджів
  • 1 ч. л. цукру
  • 320 мл води
  • 4 зубчики часнику
  • 530 мл соняшникової олії
  • 1 ч. л. солі

Спосіб приготування:

  1. У теплій воді розчиняємо дріжджі, цукор і сіль. Просіюємо борошно в миску з дріжджами і замішуємо тісто.
  2. Кладемо тісто в миску, накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин. Розігріваємо соняшникову олію в каструлі.
  3. Відщипуємо невеликі шматочки тіста і формуємо кульки. Обсмажуємо пампушки в олії до золотистого кольору.
  4. Дістаємо пампушки шумівкою і викладаємо на паперові рушники, щоб видалити зайву олію. У 30 мл олії розтираємо часник і сіль. Змащуємо ще гарячі пампушки часниковою сумішшю.

Такі пампушки виходять значно хрусткішими, ніж запечені в духовці. Також ми ділились рецептом дуже смачних пиріжечків.