Дуже швидко та нереально смачно: без цієї випічки тепер не сядете пити чай

Читать на русском
Автор

Такої випічки ви ще не куштували

Ароматна домашня випічка не тільки тішить наші смакові рецептори. Вона також надає будинку неймовірний затишок.

Якщо ви ласун, напевно у вас є неймовірна кількість рецептів різної випічки. Але сьогодні ми з "Бабусиними рецептами" поділимося незвичайним пирогом — із консервованими ананасами. Ніжний та смачний пиріг готувати нескладно, але результат вас вразить – випічка просто розтане у роті.

Як приготувати ананасовий пиріг

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;
  • цукор – 200 г;
  • сіль — щіпка;
  • ванілін – 1,5 г;
  • вершкове масло – 75 г;
  • сметана – 150 г;
  • розпушувач – 10 г;
  • борошно — 240 г;
  • консервовані ананаси – 350 г.

Спосіб приготування:

  1. У глибоку миску розбиваємо у миску яйця. Додаємо в них сіль, цукровий пісок та ванільний цукор. Все збиваємо протягом 3 хвилин за допомогою міксера.
  2. Вершкове масло розтоплюємо і виливаємо в яєчну суміш. Туди ж відправляємо сметану та збиваємо все до однорідного стану.
  3. В отриману суміш просіємо борошно та розпушувач, замішуємо міксером на низьких обертах тісто.
  4. Консервовані ананаси нарізаємо довільними шматочками, відправляємо в тісто і перемішуємо лопаткою.
  5. Форму для випікання застилаємо пергаментним папером, виливаємо тісто, вирівнюємо та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.

Готовий пиріг подаємо з улюбленим ароматним напоєм та насолоджуємось. Смачного.