Дуже швидко та нереально смачно: без цієї випічки тепер не сядете пити чай
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 60334
Такої випічки ви ще не куштували
Ароматна домашня випічка не тільки тішить наші смакові рецептори. Вона також надає будинку неймовірний затишок.
Якщо ви ласун, напевно у вас є неймовірна кількість рецептів різної випічки. Але сьогодні ми з "Бабусиними рецептами" поділимося незвичайним пирогом — із консервованими ананасами. Ніжний та смачний пиріг готувати нескладно, але результат вас вразить – випічка просто розтане у роті.
Як приготувати ананасовий пиріг
Інгредієнти:
- яйця – 3 шт.;
- цукор – 200 г;
- сіль — щіпка;
- ванілін – 1,5 г;
- вершкове масло – 75 г;
- сметана – 150 г;
- розпушувач – 10 г;
- борошно — 240 г;
- консервовані ананаси – 350 г.
Спосіб приготування:
- У глибоку миску розбиваємо у миску яйця. Додаємо в них сіль, цукровий пісок та ванільний цукор. Все збиваємо протягом 3 хвилин за допомогою міксера.
- Вершкове масло розтоплюємо і виливаємо в яєчну суміш. Туди ж відправляємо сметану та збиваємо все до однорідного стану.
- В отриману суміш просіємо борошно та розпушувач, замішуємо міксером на низьких обертах тісто.
- Консервовані ананаси нарізаємо довільними шматочками, відправляємо в тісто і перемішуємо лопаткою.
- Форму для випікання застилаємо пергаментним папером, виливаємо тісто, вирівнюємо та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.
Готовий пиріг подаємо з улюбленим ароматним напоєм та насолоджуємось. Смачного.