Коли в холодильнику порожньо і до зарплати ще далеко: бюджетний варіант ситної вечері
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Інгредієнтів – мізер, результат – неймовірний
Звичайно, якщо в холодильнику є кілька кілограмфі м’яса та риби, то у вас вийде шикарна вечеря. А що робити, якщо холодильник порожній, а до заробітної плати ще далеко?
У цьому випадку у нас у закладках завжди є кілька рецептів бюджетних страв, і цей — один із таких. Якщо вдома є трохи картоплі, то на вечерю вийде ситний картопляний пиріг. Цією пишною та смачною стравою за рецептом "Важно знать" ви й самі наїстеся, і нагодуйте всю родину.
Як приготувати картопляний пиріг
Інгредієнти:
- 500 г картоплі;
- 300 г борошна;
- 80 г твердого сиру;
- 1 ст. л. рослинної олії;
- 1 ч. л. дріжджів;
- 1 ч. л. солі.
Спосіб приготування:
- Картоплю чистимо, миємо і відварюємо до готовності. Картоплю розминаємо до пюреподібного стану і даємо охолонути до кімнатної температури.
- Суміш, що вийшла, солимо, додаємо дріжджі та рослинну олію. Поступово засипаємо попередньо просіяне борошно, не припиняючи все перемішувати.
- Форму для запікання змащуємо вершковим маслом та відправляємо підготовлене тісто. Рівномірно його розподіляємо по всьому деко і посипаємо тертим твердим сиром. Залишаємо відпочити на 10 хвилин, після чого відправляємо на півгодини в розігріту до 250 градусів духовку.
У цей час готуємо улюблений салат і подаємо до столу разом із картопляним пирогом. Смачного.