Китайські кухарі готують котлети за цим рецептом: биточки виходять неймовірно соковитими
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Два в одному — і м’ясна страва, і гарнір
Що може бути краще за ароматні, соковиті котлети. Ми готуємо їх не лише з м’яса, але навіть із рибних консервів чи овочів.
А сьогодні ми з "Важно знать" розповімо, як готують котлети китайські кухарі. Ця фантастична страва виручить вас у разі, якщо не хочеться довго стояти на кухні — адже котлети ми тушкуватимемо разом із гарніром. Близьким такий незвичайний рецепт точно сподобається.
Як приготувати котлети по-китайськи
Інгредієнти:
- 600 г фаршу;
- 2 курячі яйця;
- 4 ст. л. манної крупи;
- 2 цибулини;
- 2 картоплини;
- 0,5 ч. л. паприки;
- 0,5 ч. л. коріандру;
- 0,5 ч. л. солі;
- щіпка чорного перцю.
Спосіб приготування:
- Змішуємо фарш та манку. Все ретельно перемішуємо та даємо настоятися протягом 10 хвилин.
- Цибулю чистимо, нарізаємо великими шматочками та відправляємо в окремий посуд. Туди ж додаємо яйця та за допомогою блендера змішуємо до однорідного стану.
- В отриману масу додаємо коріандр, паприку та сіль, ретельно все перемішуємо. Туди ж додаємо фарш, перемішуємо та відбиваємо. Змочуємо руки у воді та формуємо з фаршу котлети.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією та обсмажуємо в ній котлети до рум’яної скоринки.
- Картоплю чистимо, нарізаємо тонкими пластинами та відправляємо у глибоку сковороду. На них викладаємо котлети, заливаємо всі 50 мл води, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15 хвилин.
У цей час можна приготувати улюблений салат. Це чудовий варіант для сімейного обіду чи вечері.