Китайські кухарі готують котлети за цим рецептом: биточки виходять неймовірно соковитими

Читать на русском
Автор
50992
Страва, гідна імператора
Страва, гідна імператора. Фото vazhnoznat.com

Два в одному — і м’ясна страва, і гарнір

Що може бути краще за ароматні, соковиті котлети. Ми готуємо їх не лише з м’яса, але навіть із рибних консервів чи овочів.

А сьогодні ми з "Важно знать" розповімо, як готують котлети китайські кухарі. Ця фантастична страва виручить вас у разі, якщо не хочеться довго стояти на кухні — адже котлети ми тушкуватимемо разом із гарніром. Близьким такий незвичайний рецепт точно сподобається.

Як приготувати котлети по-китайськи

Інгредієнти:

  • 600 г фаршу;
  • 2 курячі яйця;
  • 4 ст. л. манної крупи;
  • 2 цибулини;
  • 2 картоплини;
  • 0,5 ч. л. паприки;
  • 0,5 ч. л. коріандру;
  • 0,5 ч. л. солі;
  • щіпка чорного перцю.

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо фарш та манку. Все ретельно перемішуємо та даємо настоятися протягом 10 хвилин.
  2. Цибулю чистимо, нарізаємо великими шматочками та відправляємо в окремий посуд. Туди ж додаємо яйця та за допомогою блендера змішуємо до однорідного стану.
  3. В отриману масу додаємо коріандр, паприку та сіль, ретельно все перемішуємо. Туди ж додаємо фарш, перемішуємо та відбиваємо. Змочуємо руки у воді та формуємо з фаршу котлети.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією та обсмажуємо в ній котлети до рум’яної скоринки.
  5. Картоплю чистимо, нарізаємо тонкими пластинами та відправляємо у глибоку сковороду. На них викладаємо котлети, заливаємо всі 50 мл води, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15 хвилин.

У цей час можна приготувати улюблений салат. Це чудовий варіант для сімейного обіду чи вечері.