Відмінна ідея до святкового столу: цей фінський салат "утре ніс" решті страв
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Готується просто, з’їдається швидко
Якщо набридло на святковий стіл готувати звичний олів’є та оселедець під "Шубою", то у нас є чудова ідея. Сьогодні ми розповімо про один популярний у Фінляндії салат.
Називається страва "Росолі" і готується вона із звичних нам продуктів. А ось результат вас здивує: яскравий та свіжий смак відмінно урізноманітнить будь-який стіл. Незвичайним рецептом ділиться "Важно знать".
Як приготувати салат "Росолі" з оселедцем і буряком
Інгредієнти;
- 250 г оселедця;
- 250 г вареного буряка;
- 300 г вареної картоплі;
- 150 г вареної моркви;
- 4 яйця;
- 80 г червоної цибулі;
- 150 г солоних огірків;
- 200 г зелених яблук;
- 90 г майонезу;
- сіль та перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Оселедець чистимо від плавників, кісток та шкірки. Філе нарізаємо маленькими кубиками.
- Відварену картоплю, моркву та буряк чистимо і нарізаємо невеликими кубиками.
- Так само подрібнюємо солоні огірки та свіжу червону цибулю.
- Яблуко чистимо від шкірки, видаляємо серцевину, м'якуш нарізаємо дрібніше, ніж решта інгредієнтів.
- Підготовлені інгредієнти змішуємо в одній мисці, заправляємо майонезом, солимо та перчимо. Все перемішуємо, за бажанням прикрашаємо подрібненою зеленню (кропом, петрушкою або цибулею) і подаємо до столу.
Подаємо салат з ніжним курячим філе та насолоджуємося. Вам точно сподобається!