Відмінна ідея до святкового столу: цей фінський салат "утре ніс" решті страв

Читать на русском
Автор
5002
Смачна страва готується просто
Смачна страва готується просто. Фото vazhnoznat.com

Готується просто, з’їдається швидко

Якщо набридло на святковий стіл готувати звичний олів’є та оселедець під "Шубою", то у нас є чудова ідея. Сьогодні ми розповімо про один популярний у Фінляндії салат.

Називається страва "Росолі" і готується вона із звичних нам продуктів. А ось результат вас здивує: яскравий та свіжий смак відмінно урізноманітнить будь-який стіл. Незвичайним рецептом ділиться "Важно знать".

Як приготувати салат "Росолі" з оселедцем і буряком

Інгредієнти;

  • 250 г оселедця;
  • 250 г вареного буряка;
  • 300 г вареної картоплі;
  • 150 г вареної моркви;
  • 4 яйця;
  • 80 г червоної цибулі;
  • 150 г солоних огірків;
  • 200 г зелених яблук;
  • 90 г майонезу;
  • сіль та перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Оселедець чистимо від плавників, кісток та шкірки. Філе нарізаємо маленькими кубиками.
  2. Відварену картоплю, моркву та буряк чистимо і нарізаємо невеликими кубиками.
  3. Так само подрібнюємо солоні огірки та свіжу червону цибулю.
  4. Яблуко чистимо від шкірки, видаляємо серцевину, м'якуш нарізаємо дрібніше, ніж решта інгредієнтів.
  5. Підготовлені інгредієнти змішуємо в одній мисці, заправляємо майонезом, солимо та перчимо. Все перемішуємо, за бажанням прикрашаємо подрібненою зеленню (кропом, петрушкою або цибулею) і подаємо до столу.

Подаємо салат з ніжним курячим філе та насолоджуємося. Вам точно сподобається!