За вуха не відірвати: найсмачніші м’ясні кульки у сирно-вершковому соусі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Така страва чудово підійде для сімейної вечері
Якщо звичайні котлети на вечерю набридли, спробуйте приготувати страву, яка готується просто і легко, але виходить дуже смачною! Йдеться про м’ясні кульки у сирно-вершковому соусі.
Це чудовий спосіб по-новому презентувати класичну страву. Можна її подавати й на святковий стіл, оскільки виглядають кульки красиво і не буденно, інформують на Facebook-сторінці "Майстер шеф".
Як приготувати курячі кульки у сирно-вершковому соусі
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе;
- 1 цибулина;
- 1 яйце;
- 3 зубчики часнику;
- 200 мл вершків;
- 150 г твердого сиру;
Спосіб приготування:
- Куряче філе злегка відбити та порізати дрібно.
- Цибулю дрібно нашаткувати, додати до м’яса,
- Посолити, поперчити, вбити яйце, перемішати.
- Форму для запікання трохи змастити олією.
- Сформувати невеликі кульки з фаршу, викласти їх у форму. Можна трохи обваляти в муці.
- Запікати кульки в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин.
- Тим часом приготувати заливку.
- Для цього сир потрібно натерти на дрібній тертці, видавити туди через прес часник і змішати з вершками.
- Залити кульки заливкою та відправити в духовку ще на 15-20 хвилин.
А якщо ви любите готувати прості, але смачні страви, рекомендуємо звернути увагу на рецепт лінивих тефтелів в панірувальних сухарях. Це найлегший варіант обіду чи вечері для сім’ї.