"Оксана" змусить забути про інші салати: ви приготуєте страву за 10 хвилин (відео)
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Для цього салату вам знадобиться мінімум продуктів та часу
А чи хочете ви здивувати близьких неймовірним салатом ? Якщо так, то цей рецепт для вас.
Разом зі Shuba з огірків та моркви ми приготуємо дивовижний салат "Ольга". Все, що вам потрібно для приготування салату – два пакети, чиста дошка, тертка, гострий ніж та тертка для моркви по-корейськи. Таку страву вам захочеться готувати і їсти двічі на день.
Як приготувати салат "Оксана" з огірків та моркви
Інгредієнти:
- огірок – 500 г;
- морква – 1 шт.;
- часник, зубчики – 4 шт.;
- зелена цибуля, пучок – 2 г;
- олія – 4 ст. л.;
- оцет – 1 ст. л.;
- соус соєвий – 2 ст. л.;
- паприка — 1/2 ч. л.;
- червоний перець чилі – 1/2 шт.;
- сіль, перець чорний мелений — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Миємо огірки. Кожен розрізаємо поперек навпіл, а потім соломкою. Відправляємо їх у чистий поліетиленовий пакет.
- Моркву миємо, чистимо, натираємо на тертці для корейської моркви та відправляємо в пакет до огірків.
- Туди ж викладаємо подрібнену цибулю і тертий на тертці часник. Перець чілі миємо, дрібно нарізаємо та відправляємо у пакет до підготовлених інгредієнтів.
- Заливаємо все соєвим соусом, додаємо паприку, чорний перець та сіль. Закручуємо пакет, перемішуємо все, трохи струшуючи та залишаємо салат на кілька годин, щоб він промаринувався.
За бажання в готовий салат додаємо насіння кунжуту і подаємо до столу з улюбленими котлетами. Смачного