"Оксана" змусить забути про інші салати: ви приготуєте страву за 10 хвилин (відео)

Читать на русском
Автор
12606
З’їдять весь, як тільки відвернетеся Новина оновлена 23 лютого 2024, 15:28
З’їдять весь, як тільки відвернетеся. Фото shuba.life

Для цього салату вам знадобиться мінімум продуктів та часу

А чи хочете ви здивувати близьких неймовірним салатом ? Якщо так, то цей рецепт для вас.

Разом зі Shuba з огірків та моркви ми приготуємо дивовижний салат "Ольга". Все, що вам потрібно для приготування салату – два пакети, чиста дошка, тертка, гострий ніж та тертка для моркви по-корейськи. Таку страву вам захочеться готувати і їсти двічі на день.

Як приготувати салат "Оксана" з огірків та моркви

Інгредієнти:

  • огірок – 500 г;
  • морква – 1 шт.;
  • часник, зубчики – 4 шт.;
  • зелена цибуля, пучок – 2 г;
  • олія – 4 ст. л.;
  • оцет – 1 ст. л.;
  • соус соєвий – 2 ст. л.;
  • паприка — 1/2 ч. л.;
  • червоний перець чилі – 1/2 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Миємо огірки. Кожен розрізаємо поперек навпіл, а потім соломкою. Відправляємо їх у чистий поліетиленовий пакет.
  2. Моркву миємо, чистимо, натираємо на тертці для корейської моркви та відправляємо в пакет до огірків.
  3. Туди ж викладаємо подрібнену цибулю і тертий на тертці часник. Перець чілі миємо, дрібно нарізаємо та відправляємо у пакет до підготовлених інгредієнтів.
  4. Заливаємо все соєвим соусом, додаємо паприку, чорний перець та сіль. Закручуємо пакет, перемішуємо все, трохи струшуючи та залишаємо салат на кілька годин, щоб він промаринувався.

За бажання в готовий салат додаємо насіння кунжуту і подаємо до столу з улюбленими котлетами. Смачного