Котлети у німців виходять неймовірно соковитими: вони готують биточки по-особливому

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 25 лютого 2024, 15:04

Близьких за вуха не відтягнете!

Мало хто відмовиться від ніжної, соковитої котлетки ! Але якщо ви з якихось причин не їсте смаженого, то вам сюди.

Сьогодні ми розповімо, як приготувати улюблену страву без смаження! Саме такими биточками люблять поласувати німці. Спробуйте якраз котлети в духовці за рецептом Shuba — і ви більше ніколи не повернетеся до смаження.

Як приготувати котлети по-німецьки

Інгредієнти на 2 порції:

  • свинячий фарш – 500 г;
  • яловичий фарш – 500 г;
  • цибуля – 3 г;
  • хліб білий – 125 г;
  • яйця курячі – 2 г;
  • молоко 3,2% — 100 мл;
  • гірчиця – 2 ст. л.;
  • перець чорний мелений – на свій смак;
  • сіль — 1/2 ч. л.;
  • олія вершкове 82% — 50 г.

Спосіб приготування:

  1. Хліб ламаємо на шматки та заливаємо молоком.
  2. Часник і цибулю миємо, чистим і подрібнюємо. Обсмажуємо на розігрітій сковороді із вершковим маслом до м’якості.
  3. Петрушку миємо і подрібнюємо, змішуємо з цибулею. В отриману суміш додаємо гірчицю, чорний перець і ретельно перемішуємо.
  4. В окремому посуді змішуємо обидва види фаршу, додаємо цибулю, петрушку, яйця та розмочений хліб. Солимо, добре перемішуємо та формуємо котлети.
  5. Форму для запікання застеляємо пергаментом, викладаємо котлети і змащуємо їх розтопленим вершковим маслом. Відправляємо котлети в розігріту до 180-200°С на 20-30 хвилин.

Подаємо котлети з салатом із червоної капусти. Смачного!