Котлети у німців виходять неймовірно соковитими: вони готують биточки по-особливому
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 50308
Близьких за вуха не відтягнете!
Мало хто відмовиться від ніжної, соковитої котлетки ! Але якщо ви з якихось причин не їсте смаженого, то вам сюди.
Сьогодні ми розповімо, як приготувати улюблену страву без смаження! Саме такими биточками люблять поласувати німці. Спробуйте якраз котлети в духовці за рецептом Shuba — і ви більше ніколи не повернетеся до смаження.
Як приготувати котлети по-німецьки
Інгредієнти на 2 порції:
- свинячий фарш – 500 г;
- яловичий фарш – 500 г;
- цибуля – 3 г;
- хліб білий – 125 г;
- яйця курячі – 2 г;
- молоко 3,2% — 100 мл;
- гірчиця – 2 ст. л.;
- перець чорний мелений – на свій смак;
- сіль — 1/2 ч. л.;
- олія вершкове 82% — 50 г.
Спосіб приготування:
- Хліб ламаємо на шматки та заливаємо молоком.
- Часник і цибулю миємо, чистим і подрібнюємо. Обсмажуємо на розігрітій сковороді із вершковим маслом до м’якості.
- Петрушку миємо і подрібнюємо, змішуємо з цибулею. В отриману суміш додаємо гірчицю, чорний перець і ретельно перемішуємо.
- В окремому посуді змішуємо обидва види фаршу, додаємо цибулю, петрушку, яйця та розмочений хліб. Солимо, добре перемішуємо та формуємо котлети.
- Форму для запікання застеляємо пергаментом, викладаємо котлети і змащуємо їх розтопленим вершковим маслом. Відправляємо котлети в розігріту до 180-200°С на 20-30 хвилин.
Подаємо котлети з салатом із червоної капусти. Смачного!