У вас тепер завжди буде вдома мед та гірчиця: додайте їх у капусту – і пальчики оближете

Читать на русском
Автор

Близькі завжди купуватимуть мед для такої капусти

З простих продуктів можна приготувати приголомшливу страву до сімейного обіду або вечері — тушковану капусту. Звичайно, у кожного кулінара є свій улюблений рецепт тушкованої капусти, проте багато хто при приготуванні цієї страви обмежується додаванням у страву солі, перцю та невеликої кількості зелені.

Для тих, хто вирішив здивувати близьких оригінальною версією цієї популярної страви, Today пропонує варіант з медом та гірчицею. Усього по одній ложці цих незвичайних інгредієнтів — і страва вийде пікантною і з солодкістю. Ця кулінарна хитрість перетворить тушковану капусту на справжній шедевр. Перевіримо?

Як приготувати тушковану капусту з медом та гірчицею.

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна – 300 г;
  • квашена капуста – 300 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • солодкий перець – 1 шт.;
  • гірчиця – 1 ст. л.;
  • мед – 1 ст. л.;
  • морква – 1 шт.;
  • сіль та перець – до свого смаку;
  • олія – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Капусту шаткуємо. Моркву, цибулю та солодкий перець чистимо та подрібнюємо.
  2. На розігрітій сковороді з рослинною олією обсмажуємо до прозорості цибулю. Додаємо моркву та обсмажуємо ще протягом 5 хвилин. Після цього в сковороду відправляємо солодкий перець, а через п’ять хвилин — свіжу та квашену капусту. Також тушкуємо протягом 5 хвилин.
  3. В окремій мисці змішуємо рідкий мед та гірчицю. Соусом, що вийшов, заливаємо овочі в сковороді.
  4. Все солимо, перчимо, перемішуємо і тушкуємо страву під кришкою на слабкому вогні протягом півгодини.

Подаємо з ніжним курячим філе і насолоджуємось. Така вечеря не залишить нікого байдужою.