У вас тепер завжди буде вдома мед та гірчиця: додайте їх у капусту – і пальчики оближете
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 8247
Близькі завжди купуватимуть мед для такої капусти
З простих продуктів можна приготувати приголомшливу страву до сімейного обіду або вечері — тушковану капусту. Звичайно, у кожного кулінара є свій улюблений рецепт тушкованої капусти, проте багато хто при приготуванні цієї страви обмежується додаванням у страву солі, перцю та невеликої кількості зелені.
Для тих, хто вирішив здивувати близьких оригінальною версією цієї популярної страви, Today пропонує варіант з медом та гірчицею. Усього по одній ложці цих незвичайних інгредієнтів — і страва вийде пікантною і з солодкістю. Ця кулінарна хитрість перетворить тушковану капусту на справжній шедевр. Перевіримо?
Як приготувати тушковану капусту з медом та гірчицею.
Інгредієнти:
- капуста білокачанна – 300 г;
- квашена капуста – 300 г;
- цибуля – 1 шт.;
- солодкий перець – 1 шт.;
- гірчиця – 1 ст. л.;
- мед – 1 ст. л.;
- морква – 1 шт.;
- сіль та перець – до свого смаку;
- олія – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Капусту шаткуємо. Моркву, цибулю та солодкий перець чистимо та подрібнюємо.
- На розігрітій сковороді з рослинною олією обсмажуємо до прозорості цибулю. Додаємо моркву та обсмажуємо ще протягом 5 хвилин. Після цього в сковороду відправляємо солодкий перець, а через п’ять хвилин — свіжу та квашену капусту. Також тушкуємо протягом 5 хвилин.
- В окремій мисці змішуємо рідкий мед та гірчицю. Соусом, що вийшов, заливаємо овочі в сковороді.
- Все солимо, перчимо, перемішуємо і тушкуємо страву під кришкою на слабкому вогні протягом півгодини.
Подаємо з ніжним курячим філе і насолоджуємось. Така вечеря не залишить нікого байдужою.