Готуватимуть усі подруги: неймовірні курячі рулетики з плавленим сиром
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Страва пасує до святкового столу
Коли звичайні відбивні набридли, можна побалувати близьких віденським шніцелем. Або ж приготувати курячі рулетики з плавленим сиром, від яких у близьких знесе дах, а подруги проситимуть рецепт.
Готувати таку страву нескладно, при цьому рулетики виходять соковитими всередині. Рецептом з нами поділилися на порталі "Смачні рецепти домашніх страв".
Як приготувати курячі рулетики з плавленим сиром
Інгредієнти:
- куряче філе – 4 шт.;
- плавлені сирки – 1-2 шт.;
- сир – 100 г;
- сметана – 150 г;
- часник – 3 зуб.;
- сіль;
- спеції;
- соняшникова олія;
- зелень;
Спосіб приготування:
- Курячі грудки порізати на пластини, злегка відбити, посолити, поперчити.
- Плавлені сирки натерти на дрібній тертці.
- Додати свіжу зелень, видавлений через прес часник і трохи сметани чи майонезу.
- Розподілити сирне пюре на курячих пластах, ретельно скрутити їх і закріпити за допомогою зубочистки.
- Обсмажити курячі рулетики до утворення золотистої скоринки, після чого перекласти у форму для запікання.
- Аби вони були більш соковитими, можна полити їх зверху сумішшю зі сметани та натертого твердого сиру.
- Запікати рулетики у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
А якщо ви любите страви з курки, рекомендуємо також приготувати курячий паштет. Готувати такі паштети у духовці – французька традиція.