Готуватимуть усі подруги: неймовірні курячі рулетики з плавленим сиром

Читать на русском
Автор

Страва пасує до святкового столу

Коли звичайні відбивні набридли, можна побалувати близьких віденським шніцелем. Або ж приготувати курячі рулетики з плавленим сиром, від яких у близьких знесе дах, а подруги проситимуть рецепт.

Готувати таку страву нескладно, при цьому рулетики виходять соковитими всередині. Рецептом з нами поділилися на порталі "Смачні рецепти домашніх страв".

Як приготувати курячі рулетики з плавленим сиром

Інгредієнти:

  • куряче філе – 4 шт.;
  • плавлені сирки – 1-2 шт.;
  • сир – 100 г;
  • сметана – 150 г;
  • часник – 3 зуб.;
  • сіль;
  • спеції;
  • соняшникова олія;
  • зелень;

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки порізати на пластини, злегка відбити, посолити, поперчити.
  2. Плавлені сирки натерти на дрібній тертці.
  3. Додати свіжу зелень, видавлений через прес часник і трохи сметани чи майонезу.
  4. Розподілити сирне пюре на курячих пластах, ретельно скрутити їх і закріпити за допомогою зубочистки.
  5. Обсмажити курячі рулетики до утворення золотистої скоринки, після чого перекласти у форму для запікання.
  6. Аби вони були більш соковитими, можна полити їх зверху сумішшю зі сметани та натертого твердого сиру.
  7. Запікати рулетики у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.

А якщо ви любите страви з курки, рекомендуємо також приготувати курячий паштет. Готувати такі паштети у духовці – французька традиція.