Готуватимуть усі подруги: неймовірні курячі рулетики з плавленим сиром

Читать на русском
Автор
557
Такими рулетика можна порадувати гостей
Такими рулетика можна порадувати гостей. Фото youtube.com

Страва пасує до святкового столу

Коли звичайні відбивні набридли, можна побалувати близьких віденським шніцелем. Або ж приготувати курячі рулетики з плавленим сиром, від яких у близьких знесе дах, а подруги проситимуть рецепт.

Готувати таку страву нескладно, при цьому рулетики виходять соковитими всередині. Рецептом з нами поділилися на порталі "Смачні рецепти домашніх страв".

Як приготувати курячі рулетики з плавленим сиром

Інгредієнти:

  • куряче філе – 4 шт.;
  • плавлені сирки – 1-2 шт.;
  • сир – 100 г;
  • сметана – 150 г;
  • часник – 3 зуб.;
  • сіль;
  • спеції;
  • соняшникова олія;
  • зелень;

Спосіб приготування:

  1. Курячі грудки порізати на пластини, злегка відбити, посолити, поперчити.
  2. Плавлені сирки натерти на дрібній тертці.
  3. Додати свіжу зелень, видавлений через прес часник і трохи сметани чи майонезу.
  4. Розподілити сирне пюре на курячих пластах, ретельно скрутити їх і закріпити за допомогою зубочистки.
  5. Обсмажити курячі рулетики до утворення золотистої скоринки, після чого перекласти у форму для запікання.
  6. Аби вони були більш соковитими, можна полити їх зверху сумішшю зі сметани та натертого твердого сиру.
  7. Запікати рулетики у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.

А якщо ви любите страви з курки, рекомендуємо також приготувати курячий паштет. Готувати такі паштети у духовці – французька традиція.