Всі захочуть дізнатися рецепт "Білочки": знадобиться мінімум інгредієнтів і кілька хвилин часу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Чудова страва готується просто
Найрізноманітніші салати нас рятують завжди. Готуються вони за лічені хвилини, виходять ситними та смачними.
Салат "Білочка" за рецептом "Главреда" — явне цьому підтвердження. За лічені хвилини ви приготуєте легкий, смачний і простий салат, який попросять ще навіть на святковому столі. "Білочку" полюблять і дорослі, і діти — вона розлетиться першою, як тільки ви подасте.
Як приготувати салат із плавленого сиру "Білочка"
Інгредієнти:
- плавлені сирки — 3 шт.;
- курячі яйця — 6 шт.;
- морква — 2 шт.;
- часник — до свого смаку
- майонез чи сметана — 2 ст. л.;
- сіль, перець — до свого смаку;
- зелень, горішки для прикраси.
Спосіб приготування:
- Моркву відварюємо до готовності. Даємо їй охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці.
- Круто відварюємо яйця. Коли вони охолонуть, чистимо від шкаралупи та подрібнюємо на дрібній тертці.
- Плавлений сир три на маленькій тертці. Часник чистимо і пропускаємо через прес.
- Усі підготовлені відправляємо до салатника. Солимо, перчимо, додаємо сметану чи майонез. Все ретельно перемішуємо, прикрашаємо подрібненою зеленню, горішками та подаємо до столу.
"Білочку" можна подавати як закуску з грінками з домашнього хліба. Спробуйте і вам сподобається.