Всі захочуть дізнатися рецепт "Білочки": знадобиться мінімум інгредієнтів і кілька хвилин часу

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 08 квітня 2024, 06:26

Чудова страва готується просто

Найрізноманітніші салати нас рятують завжди. Готуються вони за лічені хвилини, виходять ситними та смачними.

Салат "Білочка" за рецептом "Главреда" — явне цьому підтвердження. За лічені хвилини ви приготуєте легкий, смачний і простий салат, який попросять ще навіть на святковому столі. "Білочку" полюблять і дорослі, і діти — вона розлетиться першою, як тільки ви подасте.

Як приготувати салат із плавленого сиру "Білочка"

Інгредієнти:

  • плавлені сирки — 3 шт.;
  • курячі яйця — 6 шт.;
  • морква — 2 шт.;
  • часник — до свого смаку
  • майонез чи сметана — 2 ст. л.;
  • сіль, перець — до свого смаку;
  • зелень, горішки для прикраси.

Спосіб приготування:

  1. Моркву відварюємо до готовності. Даємо їй охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці.
  2. Круто відварюємо яйця. Коли вони охолонуть, чистимо від шкаралупи та подрібнюємо на дрібній тертці.
  3. Плавлений сир три на маленькій тертці. Часник чистимо і пропускаємо через прес.
  4. Усі підготовлені відправляємо до салатника. Солимо, перчимо, додаємо сметану чи майонез. Все ретельно перемішуємо, прикрашаємо подрібненою зеленню, горішками та подаємо до столу.

"Білочку" можна подавати як закуску з грінками з домашнього хліба. Спробуйте і вам сподобається.